joi, 16 mai 2013


YouSee/ISee/WeSee


Ce este YouSee și cum ne face viața mai ușoară? Cu ce este diferit de alte sisteme de monitorizare precum IP camera sau Baby Monitor? De ce pentru mine a urcat în top 10 must-have smartphone apps? 


Răspunsurile vin de la sine dacă te-ai întâlnit chiar și preț de câteva secunde cu sistemul de supraveghere audio-video YouSee. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru monitorizarea copilului și poți pleca liniștit în vacanță pentru că YouSee îți păstrează casa în siguranță. Aplicația se folosește de smartphone-ul, tableta sau de browser-ul calculatorului tău pentru ca tu să vezi, să auzi și chiar să înregistrezi. Uită așadar de griji, dacă ai acces la internet cu YouSee poți să fii tot timpul alături de puiul tău chiar și atunci când îl lași în grija bunicilor sau a bonei.

Soluția YouSee este bidirecțională și spre deosebire de clasica IP camera sau un Baby Monitor obișnuit oferă avantaje suplimentare precum posibilitatea de înregistrare 24h/24 - 7zile/7, portabilitate (îl poți muta cu ușurință în altă cameră sau îl poți lua cu tine când pleci în concediu), acces remote la înregistrări, cameră cu unghi 65º, vedere pe timp de noapte (filtru IR CUT automat care dă claritate imaginii în condiții de luminozitate scăzută), alertă mișcare, calitate ridicată a imagini (transmisia imagine+sunet nu este întreruptă întrucât este optimizată pentru 3G), transmisia protejată a datelor și multe alte avantaje pe care te las să le descoperi singur.

Ce altceva mi-a plăcut la YouSee din prima clipă? Instalarea Plug&Play simplă, direct din aplicație care nu necesită configurare și te scutește de multe bătăi de cap. Nu trebuie să îți mai pierzi vremea căutând și instalând drivere de pe internet sau configurând routerul/rețeaua. Nu ai nevoie nici măcar de cabluri întrucât soluția YouSee se conectează direct la WiFi.


Ca proaspătă mămică sunt foarte des întrebată ce face noul membru al familiei și de multe ori, din lipsă de timp,  nu reușesc să descriu momentul respectiv așa cum mi-aș dori. O imagine face cât o mie de cuvinte așa că pornește aplicația YouSee, fă un screenshot cu doar un click și trimite imaginea mai departe. În plus, camera poate să fie accesată de mai mulți utilizatori (tehnologia NV Cloud face posibilă conectarea simultană a utilizatorilor) așa că nu trebuie să îți faci griji că vreun membru al familiei este lăsat pe dinafară.


Vă închipuiți deja că un astfel de sistem de supraveghere este extrem de costisitor? Ei bine, nu. YouSee vine în întâmpinarea clienților cu un preț extrem de avantajos. Puteți achiziționa soluția YouSee la prețul competitiv de 799 lei. Așadar, mame-android nu mai așteptați și intrați pe Google Play! Pentru comenzi și informații accesați www.yousee.ro


Pentru circumspecți cei de la YouSee pun la dispozitia cititorilor blogurilor, conturi demonstrative care sa fie publicate si pe care aceștia să le folosească pentru a autoevalua soluția YouSee. Există câteva camere YouSee montate în diverse locații publice pentru ca aceștia să poată testa produsul înainte de a lua orice decizie de cumpărare.   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu